Няколко съвета за продавачите на апартаменти в Бургас Метро

Апартаменти в Бургас МетроПравила за продажба на апартаменти в Бургас Метро

 
Добре е да се продават имоти, когато пазарът расте, а купувачите разбират, че по-добре да купуват жилища днес, отколкото утре, но по-скъпо. Продажбата на апартаменти в Бургас Метро на адекватна цена е нелека задача. Проблемът даже не е в това, че няма търсене на пазара на недвижими имоти в Бургас, а в това, че повечето собственици на апартаменти сами си усложняват живота като правят необмислени стъпки. Най-важното нещо, което трябва да направите като продавач на апартамент, е да определите неговата правилна цена. Често хората с елементарни познания за имотите и пазара като цяло слагат твърде завишени цени, в резултат на което апартаментите им „висят“ по различни сайтове за продажби с месеци и дори години.
 

Реклама на апартамент в Бургас Метро

 
Ако работите с агенция за недвижими имоти, тя ще се заеме с реклама на вашия имот. Ако смятате самостоятелно да продавате апартамента си в Бургас до Метро, ще трябва да се потрудите над тази задача. Една обява за продажба на имот трябва да бъде съставена по такъв начин, че да буди любопитство у потребителите. Особено внимание обърнете на заглавието – то трябва да е „говорещо“, за да привлича повече купувачи. Анализирайте всички предимства на вашия имот и ги добавете в описанието. Това може да са параметри като близост до спирка, магазин, училище, голям паркинг и т.н. Постарайте се да публикувате своята обява на колкото се може повече места, във всички най-популярни платформи за обяви и имоти. Може за целта да направите публикация и в социалните мрежи, например, във фейсбук.
 

Предпродажна подготовка на апартамент в Бургас Метро

 
Много е важна предпродажната подготовка на апартамента, споделят специалисти. Най-малкото, което трябва да направите, е да почистите основно продавания имот и да му придадете привлекателен търговски вид. Ако един добър по етажност, изложение и функционално разпределение апартамент се предложи на потенциалните купувачи в неугледен вид, шанс той да бъде продаден има, разбира се, но ще е повод за пазарлъци. Освен, че апартаментът трябва да е чист, обърнете внимание и на миризмите. Лошата миризма е способна още от входната врата да отблъсне клиентите с по-силно обоняние. Помислете за приятни аромати, например, преди огледа може да сварите кафе с ванилия.
 

Поведенческа линия на продавача при оглед на апартамент в Бургас Метро

 
Експертите съветват да си изградите поведенческа линия по време да посещението на имота ви от клиенти. Помислете предварително каква тактика ще заемете и дори се подгответе преди огледа. Няма смисъл да мълчите през цялото време и да чакате клиентите да ви разпитват. Същевременно, прекаленото говорене от страна на продавача може да изнерви потенциалните купувачи. Заемете умерена позиция: отговаряйте на задаваните въпроси, като не пропускате да посочвате всички предимства на вашия имот. Търсите изгодни апартаменти в Бургас Метро? Посетете портала за имоти www.domaza.bg/апартаменти_в_бургас_метро/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт