Нараства търсенето на апартаменти под наем във Варна Зимно кино Тракия
апартаменти под наем във варна зимно кино тракия

Интересът към офертите за апартаменти под наем във Варна Зимно кино Тракия е голям

Район Зимно кино Тракия е особено привлекателен за живеене заради удобното си местоположение. Неговото предимство е, че се намира на пешеходно разстояние от основната централна част на града. В близост е най-големият в града пазар, Колхозния пазар, както и най-големите търговски улици, бул. Владислав Варненчик и ул. Д-р Пискюлиев. Бул. Вл. Варненчик е и една от основните в града пътни артерии. Голям е интересът към офертите, в които се предлагат апартаменти под наем във Варна Зимно кино Тракия. Интересуващите се от тях обръщат голямо внимание и на факта, че в тази част не липсват допълнителни удобства, като наличието на много центрове за услуги, медицински и козметични центрове, места за отдих – кафенета и места за хранене, офиси на много фирми.

Цените в офертите за апартаменти под наем във Варна Зимно кино Тракия са стабилни

Наемите в района са сред високите за града, обусловени от големия интерес към жилищата в тази част на града. В зависимост от големината на апартамента и неговото състояние, отдават се за между 3 евро и 4 евро на квадратен метър. Предпочитанията на наемателите са насочени предимно към обзаведени квартири, каквито всъщност са повечето в офертите. Като допълнително предимство се счита оборудването с бяла и черна техника, все по-голяма част от предлаганията включват наличието на пералня, климатици, телевизор и готварска печка.

Малък апартамент под наем във Варна Зимно кино Тракия се намира трудно

Едностайните жилища присъстват най-малко в обявите за отдаване под наем. Една от причините за това е, че районът е изключително атрактивен за фирмите, те търсят малки апартаменти за изграждане на офиси. Много по-голям избор има сред двустайните апартаменти макар, че и при тях не винаги предлагането отговаря на активното търсене. Наемането им е за минимум 225 евро на месец. Най-ниските наеми при тристайните се като тези на двустайните, когато са необзаведени, а новата мебелировка вдига месечния разход над 320 евро месечно.

Не достигат офертите за голям апартамент под наем във Варна Зимно кино Тракия

По-просторните квадратури на четиристайни и многостайни апартаменти и мезонети са представени в малко на брой оферти. Търсене, заради атрактивността на района има, но пазарът не успява да отговори с достатъчно разнообразие. Интересно е, че това не влияе особено на нивата, на които се отдават този тип жилища. През годината почти не се наблюдават промени в наемите им.
Ако търсите да наемете апартамент във Варна, изберете на: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_във_варна_зимно_кино_тракия/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт