Покупка на едностаен апартамент Дружба

едностаен апартамент дружбаИнвестирането в едностаен апартамент Дружба е добър избор

Да се инвестира в едностаен апартамент Дружба е един добър избор, смятат специалисти в бранша на имотите. Ако имате свободни финансови средства искате да ги вложите в имот, разгледайте офертите, отнасящи се до този жилищен комплекс в София. Има  причина да смятате, че вложението ще е добро. Пазарът на наемите тук е силно развит по няколко причини. От една страна студентите се интересуват от наемането на квартира в квартала, защото транспортните връзки до Висшите учебни заведения в Студентски град и Дървеница са удобни, а и пътуването не изисква много време. Освен това на територията на Дружба бяха построени няколко големи бизнес сгради, които дадоха работни места на млади хора. За тях да живеят в близост до работното си място е удобство и затова също търсят жилища под наем. А сред тях едностайните се радват на огромен интерес.
 

Да се живее в едностаен апартамент Дружба

На редица удобства могат да разчитат жителите на квартала, независимо дали са тук на квартира или в собствено жилище. До всеки блок има удобно разположени магазини, предлагащи разнообразни промишлени и хранителни стоки. През последните години много пощи бяха залесени, междублоковите пространства са все по-поддържани. Не липсват паркоместа, а на това също се обръща внимание от бъдещите новодомци. Спокойно е и е тихо, приятно е за живеене.
 

Транспортните комуникации при покупка на едностайни апартаменти в София Дружба

Подобрените транспортни комуникации също играят своята важна роля. Да се стигне до централната градска част е лесно, през квартала на кратки интервали от време преминават голям брой автобуси. Още по-добре би било, ако жилището се намира до една от двете метростанции, „Дружба“ или „Искърско шосе“.
 

Цените при продажба на едностаен апартамент София Дружба

Съвсем скоро квадратният метър жилищна площ в квартала ще достигне средна стойност от 1 000 евро/кв.м., прогнозират анализатори. Апартаментите все още се продават под тази цена, но не липсват и по-скъпи предлагания. Те се срещат предимно в новото луксозно строителство. На вторичен пазар има атрактивни по-евтини варианти за покупка на апартаменти, намиращи се н панелен или ЕПК блок.
 
Търсите да закупите маломерен апартамент в София? Не се колебайте, потърсете на: http://www.domaza.bg/едностаен_апартамент_дружба/
Подобни статии от този сайт