Какво е бъдещето на пазара на недвижими имоти в Бургас Победа
 

Недвижими имоти в Бургас ПобедаВъзможността за закупуване на недвижими имоти в Бургас Победа – има ли перспектива

Търсенето на недвижими имоти в Бургас Победа - засега много ниско

Както всеки голям и модерен град по света, така и Бургас има добри и не чак толкова желани райони. Има места, където закупуването на недвижим имот е въпрос на престиж, и квартали, които се избягват от инвеститори и клиенти. Недвижимите имоти в Бургас Победа, не са от най-предпочитаните и за това си има конкретни причини. Още от десетилетия този район е натоварен с предразсъдъци и съмнения за изгодността на придобиването на недвижим имот в него. Въпреки нелошото си географско разположение спрямо централната част на града, приемливата транспортна достъпност, близостта на пристанище Бургас, голямата промишлена зона наоколо, близостта на морето и Атанасовското езеро, недвижимите имоти в Бургас Победа, никога не са били на предно място в списъците на инвеститорите. Кварталът е застроен отдавна, но никога не се е правило много за неговото облагородяване, въпреки че улиците са правилни и през последните години новоасфалтирани и с ремонтирани тротоари и бордюри. Едно добро начало, все пак.

Недвижим имот в Бургас Победа, струва ли си

Като малцинствен квартал, Победа винаги е живял свой, до голяма степен прикрит и тайнствен живот. Въпросът с недвижимите имоти в Бургас Победа, се поставя по по-различен начин в сравнение с всички други части на града. От юридическо-правна гледна точка оформянето на собственост в този район е най-сложно. Много от имотите нямат юридически собственик, а повечето постройки са незаконни и не подлежат на узаконяване. Всичко това спъва развитието на пазара на недвижими имоти в Бургас Победа. Друг е въпросът, че районът притежава много предимства. През него или в близост преминават важни градски булеварди – „Тодор Александров“ и „Чаталджа“, редовни тролейбусни и автобусни линии. Около самия квартал има много търговски обекти, борси, тържище, големи и по-малки магазини. Функционират складови бази, начално училище, евангелистка църква и пощенски клон. Явно обаче това все още не е достатъчно, за да направи недвижимите имоти в Бургас Победа, търсени и атрактивни за купувачи и инвеститори.

Какво е бъдещето на пазара на недвижими имоти в Бургас Победа

Трудно може еднозначно да се отговори на този въпрос. Пазарът на недвижими имоти в Бургас Победа, определено ще се развива, следейки тренда на пазара в Бургас и региона. Въпросът тук е дали ще бъде използван големият потенциал на пазара на недвижими имоти в Бургас Победа, или отново той ще бъде подценяван. Кварталът предлага парцели за застрояване както за промишлено, така и за жилищно строителство. Фактът, че е застроен почти изцяло с къщи, с изключение на няколко блока в югозападната част на квартала, го прави още по-привлекателен за инвестиции в недвижима собственост. Отварянето на целия район към морето също може да спомогне за съживяването на пазара на недвижими имоти. Важно е да се подобри криминогенната обстановка и да се промени в положителна посока инфраструктурата, за да станат недвижимите имоти в Бургас Победа, атрактивни и ликвидни, а рискът на инвеститорите да бъде сведен до приемливи нива.

Недвижимите имоти в Бургас Победа – интересни са само предложенията за бизнес застрояване

В рамките на кв. Победа, в промишления район, се намират много от немалките бургаски предприятия, като се започне от кораборемонтния завод, мине се през представителствата на различни големи автомобилни компании и се стигне до сградата на водоснабдителния оператор на Бургас. Всичко това доказва, че бъдещето пред недвижимите имоти в Бургас Победа, за промишлено застрояване е добро. Когато бизнесът в региона започне да се развива още по-интензивно, районът ще стане предпочитано място за правене на бизнес, а това неминуемо ще раздвижи и имотния пазар. Накратко – има ли работни места, ще бъдат привлечени и трудови ресурси, а има ли хора, които са потенциални потребители на стоки и услуги, нуждата от жилища ще се увеличи. Може би това е формулата за развитие на пазара на недвижими имоти в Бургас Победа.

Намерете изгодни обяви за недвижими имоти в Бургас Победа на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_бургас_победа/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт