Повече търсене на парцели Суходол

парцели суходолПредлаганите парцели Суходол привличат вниманието

Повече продадени парцели Суходол отчитат от агенциите за имоти. Интересът не е само от строителни инвеститори, които оценяват перспективите на района, но и от частни лица. Причината за това се крие в желанието на повече хора да построят сами своя дом, а и той да се намира в страни от динамиката и натовареното ежедневие на големия град. Но защо точно Сухиндол? Нека да разгледаме предимствата на този столичен квартал.
 

Транспортните комуникации при покупка на парцели Суходол

Сухиндол е разположен точно в подножието на Витоша и се намира на само осем километра от центъра на града. В близост се набират кв. Банкя и кв. Горна Баня – все престижни за живеене места. Ул. „Суходолска“ води директно към бул. „Александър Стамболийски“, а по него до основната част на града се пътува удобно. Друг вариант за придвижване е по Околовръстен път, продължава се по бул. „България”.
 

Покупката на парцел в Суходол изисква обмисляне

Ако сте решени закупите парцел тук, трябва да преценете кое ще е мястото, което ще ви хареса най-много. Хубавото е, че ще има сред какво да избирате, офертите изобщо не са малко. Продажбите се извършват на цени от средно 55 евро/кв.м. Не пропускайте обаче факта, че тази стойност е с 15% по-висока от преди година, затова не бавете покупката, активното търсене покачва цените. Разгледайте предлаганията и се спрете на мястото, чиято гледка и локация ви допадат най-много. После проучете добре избрания парцел.
 

Стъпки при избор на парцели в Суходол

Наличието на ток, водоснабдяване и канализация в парцела или в близост до него би ви спестило значителни разходи и главоболие. Ако няма такива, уверете се, че прокарването в бъдеще не би било проблем. Изграждането на пътна инфраструктура също е скъпа инвестиция, добре ще е, ако до избраното от вас място има път. Уверете се, че парцелът Урегулиран поземлен имот (УПИ), или поне няма проблеми да го превърнете в такъв, защото само тогава ще можете да строите. Не пропускайте да проверите има ли други собственици, проверете и за тежести.
 
Искате да строите къща и търсите парцел в София? Разчитайте на: www.domaza.bg/парцели_суходол/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт