Недостатъчно предлагане на апартаменти Бадема Хасково

Апартаменти Бадема ХасковоПовече търсене на апартаменти Бадема Хасково

По-активно търсене на апартаменти Бадема Хасково отчитат от агенциите за имоти в града. Кварталът е сравнително малък, намира се в западната част и не е в непосредствена близост до центъра. Това донякъде може би е причината едва наскоро обявите му да започнат да привличат по-силно вниманието. Но като че ли нагласите на купувачите са променени, споделят брокери, и интересът към спокойните райони, далеч от шума и замърсяването, расте.
 

Какви са повечето апартаменти Бадема Хасково

В квартала преобладават големите панелни блокове, има и не малко семейни къщи и по-ниски кооперации. Активното ново строителство тук престои, което чертае едни много добри перспективи пред тази част на града и, очакванията са, че този факт неминуемо ще се отрази и на цените на имотите като цяло и ще ги повиши. Покупката на жилище сега означава едно добро решение, на по-ниска стойност.
 

Защо повече хора се интересуват от апартамент Хасково Бадема

Удобството на училище, гимназия, разнообразие от малки и по-големи магазини, центрове за услуги и места за хранене и срещи с приятели се допълват от близостта до парк Кенана и Вилна Зона Хасково. Зеленина и свеж въздух - са търсени от купувачите характеристики, които те намират именно тук.
 

Цените и изборът на апартаменти Бадема Хасково

Тристайните присъстват по-често в обявите, двустайните са малко, а едностайни се срещат рядко. 65 000 евро за тристаен и 50 000 евро за двустаен са напълно достатъчни за покупка, като трябва да се отбележи, че вариантите са основно на вторичен пазар, отнасящи се до имоти в панел. Малко са тези, които са в тухлени, строени през последните десетина години кооперации. Очакванията са новото строителство тепърва да разнообрази офертите, в момента представянето му е изключително слабо.
 
Търсете най-актуалните оферти за продажба на апартаменти в Хасково на: www.domaza.bg/апартаменти_бадема_хасково/
 
Подобни статии от този сайт