Лукс и прекрасна природа в офертите за недвижими имоти в София Киноцентър
недвижими имоти в София Киноцентър

Предлаганите недвижими имоти в София Киноцентър се радват на интереса на хора с висок социален статус


Киноцентъра е сравнително нов квартал на столицата. Както повечето райони, намиращи се на юг, първоначално той е бил оформен като вилна зона, но прекрасните му природни дадености привличат все повече хора да обитават къщите целогодишно. Това го превръща в един от най-новите и заедно с това най-модерните квартали на столицата. Колоритната и уникална паркова среда, която районът предлага, е сред най-класните му характеристики. Непосредствена близост до Витоша, прекрасна панорама към София, чист въздух, спокойствие и възможност за удобно придвижване до централната част на големия рад. Това са част от причините, определящи цените на имотите. А те са високи и достъпни преди всичко за хора с висок социален статус. 
Новото строителство в района е затруднено от факта, че свободните парцели са извънредно малко. За инвеститорите представляват огромен интерес предложенията за недвижими имоти в София Киноцентър, застроени в миналото. Целта им е на тяхно място да се построят нови къщи и жилищни кооперации с модерна архитектура.

Има разнообразни предложения за недвижими имоти в София Киноцентър


Оферти за продажба на къщи в района има и те са разнообразни – за включване в строеж, наскоро завършена и луксозна или нуждаеща се от основен ремонт. Всъщност, преобладават луксозните предлагания. Като се има предвид недостига от качествени елитни предложения за продажба или отдаване под наем, който се усеща на пазара на имоти през последните години, всяка оферта за недвижим имот в София Киноцентър лукс се радва на огромен интерес.
Модерни ниски кооперации предлагат апартаменти в квартала. Те са на средна цена от 912 евро/кв.м. Наемите на предлаганите апартаменти оформят средна цена от 4,13 евро/кв.м. месечно. Интересът към тяхното наемане е по-малък от този, за наемане на къща в района.

Всички най-добри оферти за недвижими имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от този сайт