Предложенията за апартаменти в София под наем Зона Б 5 3 бързо намират своя наемател
апартаменти в София под наем Зона Б 5 3

Апартаменти в София под наем Зона Б 5 3 привличат с добрата си локация


Доброто местоположение често пъти е достатъчно за бързото и лесно отдаване на апартамент под наем, при това на добра цена. А какво се влага в описанието „добро местоположение“, разбира се, за всеки е различно, но в повечето случаи има общи характеристики. Те са най-вече свързани с близостта до централната част на града.
Предложенията за апартаменти в София под наем Зона Б 5 3 влизат в тази категория жилища, които печелят вниманието най-вече заради своята локация. Намира се на изток от Зона Б-5, южно от бул. Стамболийски, между бул. Скобелев и бул. Христо Ботев. Близостта до знакови за столицата локации като „Руски паметник”, 5-тте кьошета, НДК, ЦУМ, е изключително привлекателна за младите хора, които търсят близостта до преимуществата, които предлага центърът на големия град. Затова и те са основните клиенти на агенциите на имоти, с оферти за квартири в Зона Б 5 3.  Кварталът привлича още с това, че е добре устроен, има детска градина, здравно заведение, гимназия и изключително богата търговска мрежа, съсредоточена основно по протежение на трите големи обграждащи го булеварда.

Търсенето на апартаменти в София под наем Зона Б 5 3 е активно


За съжаление обаче, предложенията не са много. Те се свеждат основно до двустайни и тристайни жилища на средна за района наемна стойност от 5,19 евро/кв.м. Да се намери апартамент в София под наем Зона Б 5 3 с голяма квадратура е трудно. Офертите за стаи и самостоятелни едностайни имоти под наем също са оскъдни.
Интересът към закупуване на имот и последващото му отдаване под наем е голям предвид факта че търсенето на квартири в района е активно и нивото на наемите е добро и стабилно. Това предполага в близко бъдеще офертите да се разнообразят.
Винаги когато търсите апартаменти под наем в София, разгледайте:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%B4_%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC/
Подобни статии от този сайт